ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνητής γονιός έστειλε το παιδί σχολείο χωρίς Safepass - Το άφησαν έξω και δεν πήγαινε να το παραλάβει

Αρνητής γονιός έστειλε το παιδί σχολείο χωρίς Safepass - Το άφησαν έξω και δεν πήγαινε να το παραλάβει

Αν και στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν προέκυψαν προβλήματα κατά την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, με την πλειονότητα να συμμορφώνεται πλήρως στις υποδείξεις, δεν έλειψαν και κάποια παρατράγουδα.

Συγκεκριμένα σε σχολείο της Επαρχίας Λευκωσίας γονιός έστειλε το παιδί του στο σχολείο χωρίς Safepass. Όπως έχει γίνει γνωστό -κάτι που επιβεβαίωσε στο ThemaOnline και ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου- σύμφωνα με τις σαφείς οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας κανένα παιδί δεν πρόκειται να γίνει δεκτό στις σχολικές εγκαταστάσεις χωρίς την προσκόμιση του Safepass.

Κάτι που βρήκε εφαρμογή και στην άνωθεν περίπτωση με το πρωτόκολλο να ενεργοποιείται και τη διεύθυνση να καλεί τον γονιό για να παραλάβει το παιδάκι από το σχολείο. Ο αρνητής γονιός φέρεται να αρνήθηκε να παραλάβει το παιδί και επέμενε όπως παραμείνει και παρακολουθήσει κανονικά τα μαθήματα με τους ιθύνοντες του σχολείου να τον ενημερώνουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Μετά από αρκετή ώρα και αφού δεν γινόταν οποιαδήποτε υποχώρηση από τη σχολική διεύθυνση (που τήρησε κατά γράμμα τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού) ο γονιός φέρεται να μεταπείστηκε και προσήλθε στο σχολείο για να παραλάβει το παιδί του που βρισκόταν εκτός αιθουσών για όλο αυτό το διάστημα.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Θέμης Πολυβίου αρκετά ήταν τα περιστατικά παιδιών που έφθασαν σε σχολικές μονάδες χωρίς το Safepass, όμως όταν στη συνέχεια οι γονείς τους ειδοποιήθηκαν πως δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά στις σχολικές αίθουσες, έσπευσαν να τα παραλάβουν, υποβλήθηκαν σε rapid test και επέστρεψαν για να παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματα τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top