Στο νοσοκομείο ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Νέα περιπέτεια με την υγεία του

Στο νοσοκομείο ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Νέα περιπέτεια με την υγεία του

Νέα περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κολικό νεφρού και βρίσκεται στη Δ’ Παθολογική Κλινική. Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε ξαναμπεί στο Ευαγγελισμό τον Ιούλιο. Τότε είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό.

Αρχικά η κατάσταση της υγείας του ανησύχησε τους γιατρούς και, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αμέσως έγινε μοριακός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει νοσήσει από κορωνοϊό.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE