Κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου έδωσε η Xρυστάλλα Γιωρκάτζη

Κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου έδωσε η Xρυστάλλα Γιωρκάτζη

Κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου έδωσε το απόγευμα η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, στο πλαίσιο των ερευνών σχετικά με τη διαρροή της λίστας με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια βουλευτών, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

«Η κ. Γιωρκάτζη κλήθηκε στο ΤΑΕ Αρχηγείου το απόγευμα στις 17:00 και έδωσε κατάθεση, το περιεχόμενο της οποίας αξιολογείται», ανέφερε ο κ. Αγγελίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΚΥΠΕ.

Όπως σημείωσε, οι εξετάσεις σχετικά με τη διαρροή της λίστας θα συνεχιστούν με τη λήψη και άλλων καταθέσεων, αλλά και με την εξέταση των σκληρών δίσκων, που είναι σε εξέλιξη. Οι σκληροί δίσκοι είχαν κατασχεθεί κατά τους ελέγχους της Αστυνομίας στην Κεντρική Τράπεζα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE