Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή της Κοινότητας Τόχνης, που προκλήθηκε από φωτιά σε όχημα

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή της Κοινότητας Τόχνης, που προκλήθηκε από φωτιά σε όχημα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε περιοχή της Κοινότητας Τόχνης, λόγω φωτιάς σε όχημα και κατέκαυσε δύο δεκάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρεται πως «γύρω στις 12.35 σήμερα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, στο έρεισμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος της Κοινότητας Τόχνης, η οποία προκλήθηκε από φωτιά σε όχημα».
 
Προστίθεται ότι «η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 13:35, αφού έκαψε 2 δεκάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν επτά άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και 18 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 πυροσβεστικά οχήματα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE