Σε ολιστικό σχεδιασμό για τηλεξυπηρέτηση πολιτών, προχωρεί η Κυβέρνηση

Σε ολιστικό σχεδιασμό για τηλεξυπηρέτηση πολιτών, προχωρεί η Κυβέρνηση

Σε ολιστικό σχεδιασμό για την τηλεξυπηρέτηση πολιτών προχωρεί η Κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος. 

 
Όπως δήλωσε μετά από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, τηλεξυπηρέτηση σημαίνει τηλεφωνική επικοινωνία, επικοινωνία με email ή και με βιντεοκλήση.
 
«Έχουν ετοιμαστεί οι προδιαγραφές προκηρύσσεται ο διαγωνισμός τις επόμενες μερικές εβδομάδες, ο στόχος μας είναι μέσα στον Σεπτέμβριο να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός», είπε ο κ. Κόκκινος.

Η τηλεξυπηρέτηση, είπε επίσης θα ξεκινήσει από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και από τον Έφορο Εταιρειών.  Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, το ίδιο σύστημα που θα υλοποιείται θα εξυπηρετήσει και τα υπόλοιπα Υπουργεία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE