Σε ολιστικό σχεδιασμό για τηλεξυπηρέτηση πολιτών, προχωρεί η Κυβέρνηση

Σε ολιστικό σχεδιασμό για τηλεξυπηρέτηση πολιτών, προχωρεί η Κυβέρνηση

Σε ολιστικό σχεδιασμό για την τηλεξυπηρέτηση πολιτών προχωρεί η Κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος. 

 
Όπως δήλωσε μετά από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, τηλεξυπηρέτηση σημαίνει τηλεφωνική επικοινωνία, επικοινωνία με email ή και με βιντεοκλήση.
 
«Έχουν ετοιμαστεί οι προδιαγραφές προκηρύσσεται ο διαγωνισμός τις επόμενες μερικές εβδομάδες, ο στόχος μας είναι μέσα στον Σεπτέμβριο να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός», είπε ο κ. Κόκκινος.

Η τηλεξυπηρέτηση, είπε επίσης θα ξεκινήσει από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και από τον Έφορο Εταιρειών.  Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, το ίδιο σύστημα που θα υλοποιείται θα εξυπηρετήσει και τα υπόλοιπα Υπουργεία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των Ε/κ»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των Ε/κ»

Η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των πέντε συμπατριωτών μας στα κατεχόμενα συνιστά κατάφωρη παραβίαση θεμελιωδών αρχών δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE

LIVE: ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΑΖ

LIVE: ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΑΖ