ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού - 5 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού - 5 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά το απόγευμα της Παρασκευής (10/9) στην κοινότητα Αρμενοχωρίου της Λεμεσού. 

Όπως αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η δύναμη ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα για να υποστηρίξει τις προσπάθειες του Τμήματος Δασών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. 

Αυτή τη στιγμή στο σημείο κλήθηκαν και επιχειρούν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, εκ των οποίων δύο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δύο του Τμήματος Δασών (που έχει την επιχειρησιακή ευθύνη της πυρκαγιάς).

Στη μάχη για κατάσβεση της έχουν επιστρατευτεί και 5 εναέρια μέσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE