Βουλή: Οι δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» των νεοεκλεγέντων βουλευτών υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα και τελούν υπό επεξεργασία

Βουλή: Οι δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» των νεοεκλεγέντων βουλευτών υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα και τελούν υπό επεξεργασία

Οι δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων των νεοεκλεγέντων μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων έχουν εμπροθέσμως υποβληθεί στο γραφείο της Προέδρου της Βουλής ήτοι, εντός τριών μηνών από την ανάληψη υπό εκάστου υποχρέου προσώπου του οικείου βουλευτικού αξιώματος, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σώματος. 


Αναφέρεται επίσης ότι «οι υποβληθείσες δηλώσεις τελούν υπό επεξεργασία από τις υπηρεσίες της Βουλής ως προς τα υπό δημοσιοποίηση στοιχεία, βάσει των διατάξεων της οικείας νομοθεσίας,  η δε ανάρτηση αυτών στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, στις  9.00 π.μ.».
 
Περαιτέρω, αναφέρεται ότι στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, θα συνέλθει η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το Πόθεν Έσχες υπό την προεδρία της Προέδρου της Βουλής για να προβεί σε έλεγχο συμμόρφωσης και ορθότητας των υποβληθεισών δηλώσεων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην οικεία νομοθεσία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.