Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Μόσχα εκλήθη στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών

Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Μόσχα εκλήθη στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών

Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Μόσχα Τζόν Σάλιβαν εκλήθη στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, μεταδίδουν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.


Επίσημα οι λόγοι της άφιξης του Αμερικανού Πρέσβη στο Υπουργείο Εξωτερικών δεν αναφέρονται, ωστόσο διπλωματική πηγή δήλωσε στο TASS ότι ο λόγος που εκλήθη ο Σάλιβαν στο Υπουργείο Εξωτερικών είναι η παρέμβαση των ΗΠΑ στις ρωσικές εκλογές.

Τα ρωσικά πρακτορεία δεν αναφέρονται για ποιες εκλογές έγινε η συζήτηση. Στην Ρωσία θα πραγματοποιηθούν βουλευτικές εκλογές την επόμενη εβδομάδα. Νωρίτερα τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία είχαν μεταδώσει ότι ο Σάλιβαν εκλήθη για ένα θέμα που έχει σχέση με τις διαπιστεύσεις Ρώσων δημοσιογράφων που εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS ο Σάλιβαν παρέμεινε στο Υπουργείο Εξωτερικών 20 λεπτά και έφυγε χωρίς να κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE