Ανακαλείται η απόφαση για στάση εργασίας των ταξί την ερχόμενη Δευτέρα

Ανακαλείται η απόφαση για στάση εργασίας των ταξί την ερχόμενη Δευτέρα

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας και η Παγκύπρια Συντονιστική Ταξί, με ανακοίνωση τους, αναφέρουν ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου ανακαλείται η ανακοινωθείσα στάσης εργασίας των Ταξί την Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021.
 

Σημειώνεται ότι για τη λήψη της απόφασης λήφθηκε σοβαρά υπόψη η έντονη και δυναμική παρέμβαση του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννη Καρούσου, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία ανέλαβε να επιλύσει τα θέματα που αφορούν το Υπουργείο του, το συντομότερο.
 
«Η έντονη δραστηριότητα και πρωτοβουλία του Έντιμου Υπουργού αποτέλεσε το θετικό στοιχείο στην απόφαση ανάκλησης εφόσον από κοινού μοιραζόμαστε θέσεις που ταυτίζονται, δηλαδή λύσεις μέσω διαλόγου και όχι μέσω αχρείαστης ταλαιπωρίας», προστίθεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE