Βροχή τα εξώδικα για την προστατευτική μάσκα - Έπεσαν «καμπάνες» σε άλλα 7 υποστατικά από την Αστυνομία

Βροχή τα εξώδικα για την προστατευτική μάσκα - Έπεσαν «καμπάνες» σε άλλα 7 υποστατικά από την Αστυνομία

Η Αστυνομία, το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 του Παρασκευής μέχρι τις 06.00 σήμερα Σάββατο) μετά από 3.688 ελέγχους που διενήργησε παγκύπρια, προέβη σε 16 καταγγελίες πολιτών και 7 καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών για μη τήρηση των μέτρων και εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, οι περισσότερες καταγγελίες πολιτών αφορούσαν σε διακινήσεις χωρίς τη χρήση προστατευτικής μάσκας σε δημόσιους χώρους και υποστατικά.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκαν 1.591 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη και 1 καταγγελία ιδιοκτήτη υποστατικού.

Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 199  έλεγχοι, από τους οποίες προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 500 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 3 πολιτών 

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 576 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 6 υποστατικών.

Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 520 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 3 πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 79 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

 Η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 204 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Επιπλέον η Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 19 ελέγχους χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE