Απίστευτες εικόνες από την συνεκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων Κύπρου-Αιγύπτου

Απίστευτες εικόνες από την συνεκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων Κύπρου-Αιγύπτου

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, διεξάγεται στην Κύπρο, μικρής κλίμακας άσκηση ειδικών επιχειρήσεων, με την κωδική ονομασία «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ/2021». Κατά η διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της άσκησης, ομάδες Ειδικών Δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, εκπαιδεύονται από κοινού σε αντικείμενα ειδικών επιχειρήσεων.

Κατά την πρώτη βδομάδα της άσκησης, το προσωπικό που συμμετέχει εκτέλεσε βολές προσαρμογής με διάφορα όπλα, βολές ακριβείας ελευθέρου σκοπευτή και παρακολούθησε εκπαίδευση σε αντικείμενα Α’ Βοηθειών στο πεδίο της μάχης. Επιπλέον, οι Ομάδες Ειδικών Επιχειρήσεων, συμμετέχουν σε εκπαίδευσή αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών, ενώ οι Ομάδες Διοίκησης και Ελέγχου ξεκίνησαν τη διαδικασία σχεδίασης για την τελική φάση της άσκησης.

Από την έναρξη της άσκησης, αναδείχθηκε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και οι επιχειρησιακές δυνατότητες του προσωπικού που συμμετέχει, καθώς και η ευκαιρία για ενίσχυση της διαλειτουργικότητας.


Δείτε τις εντυπωσιακές εικονες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE