Ο Γιοχάνες Χαν θα είναι ο απεσταλμένος της Φον ντερ Λάιεν στην Κύπρο
Τον διορισμό του Γιοχάνες Χαν ως ειδικού απεσταλμένου της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για θέματα Κυπριακού, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Κατά την πρώτη βδομάδα της άσκησης, το προσωπικό που συμμετέχει εκτέλεσε βολές προσαρμογής με διάφορα όπλα, βολές ακριβείας ελευθέρου σκοπευτή και παρακολούθησε εκπαίδευση σε αντικείμενα Α’ Βοηθειών στο πεδίο της μάχης. Επιπλέον, οι Ομάδες Ειδικών Επιχειρήσεων, συμμετέχουν σε εκπαίδευσή αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών, ενώ οι Ομάδες Διοίκησης και Ελέγχου ξεκίνησαν τη διαδικασία σχεδίασης για την τελική φάση της άσκησης.
Από την έναρξη της άσκησης, αναδείχθηκε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και οι επιχειρησιακές δυνατότητες του προσωπικού που συμμετέχει, καθώς και η ευκαιρία για ενίσχυση της διαλειτουργικότητας.
Δείτε τις εντυπωσιακές εικονες:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις