Τον τσάκωσε η Αστυνομία να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών - Κάνναβη και μεθαμφεταμίνη στο όχημα του νεαρού

 Τον τσάκωσε η Αστυνομία να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών - Κάνναβη και μεθαμφεταμίνη στο όχημα του νεαρού

  Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο νεαρό οδηγό αυτοκινήτου. Σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε φέρεται να εντοπίστηκε θετικός.

Εξάλλου σε περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα του, η Αστυνομία αναφέρει ότι ανευρέθηκε ποσότητα μεθαμφεταμίνης και ξηρή ύλη η οποία πιστεύεται ότι είναι κάνναβη. Όλα τα ανευρεθέντα θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE