Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ένας 15χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ένας 15χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι

Σοκ στο Αγρίνιο από τον τραγικό θάνατο ενός 15χρονου που έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου το μεσημέρι του Σαββάτου (11/9).

Το περιστατικό σύμφωνα με το karvasaras.gr σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00, στην συμβολή των οδών Σολωμού και Προμηθέως στο Αγρίνιο όταν ο ανήλικος από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία εντοπίστηκε στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις του, από γείτονα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον 15χρονο και το μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ενεργεί η Υ.Α. Αγρινίου.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE