Έγραφαν συνθήματα κατά της πανδημίας έξω από τοίχο Αστυνομικού Σταθμού μα πιάστηκαν στα... πράσα

Έγραφαν συνθήματα κατά της πανδημίας έξω από τοίχο Αστυνομικού Σταθμού μα πιάστηκαν στα... πράσα

Συνθήματα ενάντια στις μάσκες και τα εμβόλια, επιχείρησαν να γράψουν δύο άντρες σε τοίχο έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στις 1 τα ξημερώματα, όταν 32χρονος και 30χρονος άρχισαν να γράφουν συνθήματα έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό.

Το μόνο που κατάφεραν να γράψουν ήταν «κάτω η μάσκα», ενώ δεν… ολοκλήρωσαν το έργο τους, αφού έγιναν αντιληπτοί από περίπολο της Αστυνομίας, πριν προλάβουν να γράψουν οτιδήποτε για τα εμβόλια.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου. Τα δύο σπρέι που κρατούσαν παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE