Πανικός σε γάμο στην Πάτρα: «Καπνός» έγιναν οι καλεσμένοι – Ο αδερφός του γαμπρού είχε κορωνοϊό

Πανικός σε γάμο στην Πάτρα: «Καπνός» έγιναν οι καλεσμένοι – Ο αδερφός του γαμπρού είχε κορωνοϊό

Eπεισοδιακά εξελίχθηκε ένας γάμος στην Πάτρα, όταν οι καλεσμένοι πληροφορήθηκαν πως ο αδερφός του γαμπρού, ο οποίος ήταν παρών, είχε κορονοϊό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στην εκκλησία άπαντες τηρούσαν τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες. Ωστόσο, όλα άλλαξαν στη δεξίωση που έγινε σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής. Οι περίπου 150 καλεσμένοι πέταξαν τις μάσκες και άρχισε το γλέντι.

Σύμφωνα με μαρτυρία καλεσμένης, που μίλησε στην εφημερίδα αλλά θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, κάποια στιγμή έμαθε πως ο αδερφός του γαμπρού είχε κορονοϊό και ήταν ασυμπτωματικός.

Όπως περιγράφει, «ο ασθενής με Covid-19 χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες». Τόσο η ίδια, όσο και άλλοι καλεσμένοι, όταν πληροφορήθηκαν τι συνέβαινε, έγιναν… καπνός.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE