Έλουσε με οξύ στην πεθερά του έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας

Έλουσε με οξύ στην πεθερά του έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας

Θρίλερ στη Νίκαια με 57χρονο που επιτέθηκε στην πεθερά του ρίχοντας της καυστικό υγρό στο πρόσωπο.

Το φρικαλέο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 έξω απο το Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας. Ο δράστης για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί, λογομάχησε μαζί της, επιτέθηκε στην 64χρονη γυναίκα και την έλουσε με καυστικό υγρό.

Το θύμα μετεφέρθη στο νοσοκομείο Αττικό για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ ο «βιτριολιστής» γαμπρός της συνελήφθη και οδηγηθηκε στο Τμήμα της Νίκαιας. Πληροφορίες λένε οτι η γυναίκα είναι εκτός κινδύνου ενώ ο δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικα προβλήματα. Στο παρελθόν εχει νοσηλευτεί και οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν γιατί επιτέθηκε στην πεθερά του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE