Στο Υπουργικό έκθεση Επιτρόπου Νομοθεσίας για υποχρεώσεις και ενέργειες οργάνων εκτελεστικής εξουσίας

Στο Υπουργικό έκθεση Επιτρόπου Νομοθεσίας για υποχρεώσεις και ενέργειες οργάνων εκτελεστικής εξουσίας

Την 63η τριμηνιαία Έκθεσή της αναφορικά με επισημάνσεις της για υποχρεώσεις και ενέργειες που απορρέουν από νομοθετήματα και αφορούν όργανα της εκτελεστικής εξουσίας απέστειλε στο Υπουργικό Συμβούλιο η Επίτροπος Νομοθεσίας, Λουίζα Ζαννέτου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το ΓΤΠ, η έκθεση στάληκε σύμφωνα με Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ημερομηνίας 29.6.2005 και συνιστά ενοποιημένη λεπτομερή κατάσταση των επισημάνσεων της  Επιτρόπου για τις υποχρεώσεις, τις γενικές αρμοδιότητες και τις ενέργειες που απορρέουν από νομοθετήματα και αφορούν διάφορα όργανα της Εκτελεστικής Εξουσίας (Υπουργικό Συμβούλιο, Υπουργούς, κ.λπ.,) για την περίοδο 1 Απριλίου 2021  έως  30  Ιουνίου 2021. 

Όπως αναφέρεται, η 63η Έκθεση είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη, ενόψει του ότι καλύπτει την περίοδο πριν την ολοκλήρωση της ΙΑ΄ κοινοβουλευτικής περιόδου, στις 31.5.2021, κατά την οποία ψηφίστηκε μεγάλος αριθμός νόμων.

Στην Έκθεση παρουσιάζεται επιπρόσθετα κατάσταση του συνόλου των εκκρεμοτήτων των πιο πάνω οργάνων, από την έναρξη της υπό αναφορά αρμοδιότητας της Επιτρόπου Νομοθεσίας, δηλαδή από την 1.9.2005.

Η Έκθεση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Επιτρόπου Νομοθεσίας, στον πυλώνα «Νομοθεσία/Επισημάνσεις».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.