Σε σοβαρή κατάσταση 22χρονος μοτοσικλετιστής - Στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε σοβαρή κατάσταση 22χρονος μοτοσικλετιστής - Στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, 22χρονος οδηγός μοτοσικλέτας απώλεσε τον έλεγχο και ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Αμέσως ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και μικρή εγκεφαλική αιμορραγία.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως αρκετά σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Στον 22χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE