Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε οικία 48χρονης - Έκλεψαν χαρτονομίσματα αξίας χιλιάδων ευρώ αλλά και κοσμήματα και χρυσαφικά

Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε οικία 48χρονης - Έκλεψαν χαρτονομίσματα αξίας χιλιάδων ευρώ αλλά και κοσμήματα και χρυσαφικά

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (13/09), στο χωριό Τάλα, 48χρονη κατήγγειλε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ αλλά και κοσμήματα και χρυσαφικά.

Να σημειωθεί ότι η 48χρονη απουσίαζε από την οικία της 8 περίπου ώρες και όταν επέστρεψε στην οικία της βρήκε το σπίτι άνω κάτω, διαπιστώνοντας ότι άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα της κουζίνας και κατάφεραν να εισβάλουν εντός.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE