ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ: Προχωράμε μαζί, για έναν κόσμο χωρίς παιδικό καρκίνο

Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ: Προχωράμε μαζί, για έναν κόσμο χωρίς παιδικό καρκίνο

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου ΑΛΑΜΠΡΑ, ανακοινώνει την έναρξη μίας νέας δράσης σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μία Ευχή», συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα, από τις 6 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, με κάθε αγορά παιδικού γιαουρτιού YOOPI από τα ψυγεία των Υπεραγορών Παπαντωνίου, προσφέρονται €0.20 στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Αποστολή της δράσης αυτής είναι η στήριξη όλων των δραστηριοτήτων και ενεργειών του Συνδέσμου ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Με αφορμή τη δράση αυτή σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ καλεί τους καταλανωτές να γίνουν φάρος ελπίδας για κάθε παιδί που υποφέρει, αγοράζοντας το παιδικό γιαουρτάκι YOOPI, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: μπανάνα, μπισκότο και φράουλα.

Τέλος, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ υπόσχεται ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη πραγματοποιώντας διάφορες ανάλογες δράσεις, δίνοντας συνέχεια στο κοινωνικό της έργο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top