Υπάρχει παραδεχτή υπόθεση στο θέμα Θεμιστοκλέους – Ξάνθου, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Υπάρχει παραδεχτή υπόθεση στο θέμα Θεμιστοκλέους – Ξάνθου, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας ομόφωνα αποφάσισε σήμερα ότι υπάρχει παραδεχτή υπόθεση σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας στις 8 Σεπτεμβρίου του 2021 μεταξύ του βουλευτή του ΕΛΑΜ Αντρέα Θεμιστοκλέους και της κοινοβουλευτικής συνεργάτιδας του Κινήματος Οικολόγων Έφης Ξάνθου.


Αυτό δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου μετά τη 90λεπτη συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας της οποίας προέδρευσε, αναφέροντας παράλληλα ότι η Επιτροπή αποφάσισε επίσης ότι «θα συνεχίσει την εξέταση του θέματος βάσει διαδικασίας που απορρέει από τον κώδικα δεοντολογίας».

Ταυτόχρονα, η κ. Δημητρίου ανέφερε ότι «θα ενημερωθεί ο κ. Θεμιστοκλέους γραπτώς για τα ευρήματα της Επιτροπής και θα κληθεί να καταθέσει τις απόψεις του εντός επτά ημερών από τη λήψη της συγκεκριμένης επιστολής».

(ΣΣ.: Θα ακολουθήσει ολοκληρωμένη είδηση)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE