Χάθηκαν τα ίχνη 70χρονης στη Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη 70χρονης στη Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Βαρβάρας Πουρή, 70 ετών, η οποία απουσιάζει από την οικία της στη Λεμεσό, από σήμερα το πρωί.

70χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ. περίπου, με κοντά καστανά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο φόρεμα με κεντημένα κόκκινα και λευκά λουλούδια

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE