Έγραφαν ασταμάτητα οι Αστυνομικοί σε μία μέρα – Στοχευμένοι έλεγχοι στους δρόμους με κατάσχεση οχημάτων

Έγραφαν ασταμάτητα οι Αστυνομικοί σε μία μέρα – Στοχευμένοι έλεγχοι στους δρόμους με κατάσχεση οχημάτων

Στοχευμένους ελέγχους πραγματοποίησε ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου χθες Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου. 

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου, σε συνεργασία με μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου και του ΕΟΜΟ Αρχηγείου, διενήργησαν χθες στοχευμένους ελέγχους στο πλαίσιο πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και της πρόληψης και καταστολής της νεανικής παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, έγιναν 137 συνολικά τροχαίες καταγγελίες, με τις 63 να αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, άλλες 23 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, ενώ οι άλλες 51 αφορούσαν διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα.

Πέραν των καταγγελιών, έγιναν και πέντε κατασχέσεις μηχανοκίνητων οχημάτων (τριών αυτοκινήτων, ενός μοτοποδήλατου και μιας μοτοσικλέτας), καθώς επίσης και μια σύλληψη ενός προσώπου για κατοχή ναρκωτικών (κάνναβης).

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE