«Ο γάρος της ημέρας»: Τράβηξε χειρόφρενο στη μέση του δρόμου και το άφησε εκεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Τράβηξε χειρόφρενο στη μέση του δρόμου και το άφησε εκεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έχουν τέλος οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» που απεικονίζουν την κακή συνήθεια ορισμένων Κυπρίων να αφήνουν τα αυτοκίνητα τους όπου βρουν.

 Την φωτογραφία ανέβασε πολίτης η οποία δείχνει ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου και πάνω σε ένα alt με τον οδηγό εξαφανισμένο.

Πως και γιατί επέλεξε να παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο και με πιο σκεπτικό, προφανώς μόνο ο οδηγός το γνωρίζει.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.