Πονοκέφαλος στα σχολεία: Με σοβαρή συμπτωματολογία νοσούν οι μαθητές – Φόβοι για νέα κρούσματα που συνδέονται με το μοναστήρι

Πονοκέφαλος στα σχολεία: Με σοβαρή συμπτωματολογία νοσούν οι μαθητές – Φόβοι για νέα κρούσματα που συνδέονται με το μοναστήρι

Πονοκέφαλος στην ομάδα ιχνηλάτησης τόσο για τα κρούσματα στα σχολεία που ξεκίνησαν με το πρώτο κουδούνι, όσο και για την μεγάλη αλυσίδα μετάδοσης στη Μονή Αγίου Μηνά

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Ομάδας Ιχνηλάτησης κ. Βαλεντίνο Σιλβέστρο, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, τα κρούσματα που υπάρχουν στα σχολεία φαίνεται να μην συσχετίζονται μεταξύ τους, ενώ παράλληλα εξετάζουν για το ενδεχόμενο νέων αλυσίδων.

Χαρακτηριστικά είπε πως περίμεναν την μετάδοση του ιού στα σχολεία, ενώ τόνισε πως μερικά παιδιά αναπτύσσουν σοβαρή συμπτωματολογία.

Σε ό,τι αφορά τα 11 κρούσματα και την αλυσίδα μετάδοσης στη Μονή Αγίου Μηνα, ο κ. Σιλβέστρος δήλωσε πως υπάρχουν πληροφορίες για νέα κρούσματα που πιθανόν να συνδέονται με το μοναστήρι.

Τέλος κλείνοντας ανέφερε ότι τώρα οι πολίτες που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα ή επαφές κρουσμάτων, συνεργάζονται με την ομάδα Ιχνηλάτησης, σε αντίθεση με την καλοκαιρινή περίοδο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE