Θέματα κοινού ενδιαφέροντος συζήτησαν Υφυπουργός Ναυτιλίας και Πρόεδρος ΑΛΚ

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος συζήτησαν Υφυπουργός Ναυτιλίας και Πρόεδρος ΑΛΚ

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δράσεων που μπορούν να αναληφθούν από κοινού, συζήτησαν χθες Τρίτη, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης και ο Πρόεδρος του ΔΣ της Αρχής Λιμένων Κύπρου, Αντώνης Στυλιανού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων του νέου Προέδρου της Αρχής Λιμένων με διάφορους φορείς και σε αυτήν παρευρέθηκε και ο διευθυντής του λιμανιού Λεμεσού, Παναγιώτης Αγαθοκλέους.

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα παραγωγικό κλίμα και οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δράσεων που μπορούν να αναληφθούν, μεταξύ του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και της Αρχής Λιμένων Κύπρου, αλλά και συνεργειών που αφορούν στην προώθηση τομέων των αρμοδιοτήτων τους», προστίθεται.

Σε σχέση με δράσεις που αφορούν συγκεκριμένες προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, η Αρχή Λιμένων εξέφρασε τη στήριξή και ενεργό εμπλοκή της, ενώ ορίστηκαν υπηρεσιακοί σύνδεσμοι για την αμεσότερη επικοινωνία μεταξύ των δυο μερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE