Περίοδο χάριτος χωρίς πρόστιμα ζητά το ΔΗΚΟ για διαχείριση αποβλήτων, λέει ο Χ. Σαββίδης

Περίοδο χάριτος χωρίς πρόστιμα ζητά το ΔΗΚΟ για διαχείριση αποβλήτων, λέει ο Χ. Σαββίδης

Τον νόμο που τροποποιεί τους περί αποβλήτων νόμους συζήτησαν σήμερα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης με στόχο, όπως είπε «να εισέλθουμε σε μια έξυπνη διαχείριση αποβλήτων».

Πέραν της ουσίας του νόμου, ως ΔΗΚΟ εστίασαν την προσοχή τους, στην περίοδο χάριτος εφαρμογής του χωρίς πρόστιμα, ώστε ο κόσμος και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να κατακτήσουν και να αφομοιώσουν τη νέα νομοθεσία για την διαχείριση των αποβλήτων, πρόσθεσε.

Το περιβάλλον θα πρέπει να προστατευτεί και ο νέος νόμος είναι προς αυτή την κατεύθυνση, πρόσθεσε ο κ. Σαββίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.