Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Βόρεια Κορέα

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Βόρεια Κορέα

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα συγκληθεί σήμερα για μια έκτακτη συνεδρίαση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην κορεατική χερσόνησο, όπου διεξήχθησαν εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.



Η συνεδρίαση αυτή "ζητήθηκε από τη Γαλλία και την Εσθονία", διευκρίνισε στο AFP μία από αυτές τις πηγές. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και ανεπίσημα, σύμφωνα με τις διπλωματικές πηγές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE