Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Βόρεια Κορέα

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Βόρεια Κορέα

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα συγκληθεί σήμερα για μια έκτακτη συνεδρίαση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην κορεατική χερσόνησο, όπου διεξήχθησαν εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.



Η συνεδρίαση αυτή "ζητήθηκε από τη Γαλλία και την Εσθονία", διευκρίνισε στο AFP μία από αυτές τις πηγές. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και ανεπίσημα, σύμφωνα με τις διπλωματικές πηγές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Θέματα διμερών συνεργασιών και διαπεριφερειακές εξελίξεις, θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο των συζητήσεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Ισραήλ, στις 4 Μαΐου. Αυτό ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) αρμόδιες πηγές, σημειώνοντας, επίσης, πως κατά την επίσκεψη του ΠτΔ θα συζητηθεί και η επικείμενη Τριμερής Σύνοδος των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.