Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Βόρεια Κορέα

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Βόρεια Κορέα

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα συγκληθεί σήμερα για μια έκτακτη συνεδρίαση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην κορεατική χερσόνησο, όπου διεξήχθησαν εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.



Η συνεδρίαση αυτή "ζητήθηκε από τη Γαλλία και την Εσθονία", διευκρίνισε στο AFP μία από αυτές τις πηγές. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και ανεπίσημα, σύμφωνα με τις διπλωματικές πηγές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE