ΠΡΟΣΟΧΗ: Μειωμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω έντονης βροχόπτωσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μειωμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω έντονης βροχόπτωσης

Στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Σιας παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο στην περιοχή Σιας, στην επαρχία Λευκωσίας, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι μειωμένη.

Αρνητικά επηρεάζεται και η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο, που είναι αυξημένη, με τους διερχόμενους οδηγούς να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Η Αστυνομία προτρέπει τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.