ΠΡΟΣΟΧΗ: Μειωμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω έντονης βροχόπτωσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μειωμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω έντονης βροχόπτωσης

Στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Σιας παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο στην περιοχή Σιας, στην επαρχία Λευκωσίας, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι μειωμένη.

Αρνητικά επηρεάζεται και η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο, που είναι αυξημένη, με τους διερχόμενους οδηγούς να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Η Αστυνομία προτρέπει τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE