ΠΡΟΣΟΧΗ: Μειωμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω έντονης βροχόπτωσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μειωμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω έντονης βροχόπτωσης

Στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Σιας παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο στην περιοχή Σιας, στην επαρχία Λευκωσίας, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι μειωμένη.

Αρνητικά επηρεάζεται και η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο, που είναι αυξημένη, με τους διερχόμενους οδηγούς να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Η Αστυνομία προτρέπει τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE