Ο γάρος της ημέρας: Δεν υπάρχει - Πάρκαρε πάνω στη διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου

Ο γάρος της ημέρας:  Δεν υπάρχει - Πάρκαρε πάνω στη διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου

Οταν κάποιος βιάζεται και θέλει να βρει επειγόντως πάρκινγκ βρίσκει τις πιο εμφάνταστες ιδέες και τοποθεσίες για το αυτοκίνητο του.

Οπως ο/η πολίτης στην συγκεκριμένη φωτογραφία την οποία ανάρτησε συμπολίτης μας στη σελίδα "Ο γάρος της ημέρας".

Ο/η συγκεκριμένος πολίτης δεν έβρισκε πάρκινγκ και αποφάσισε πως ο κατάλληλος χώρος είναι πάνω στη διαχωριστική λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE