Ο γάρος της ημέρας: Δεν υπάρχει - Πάρκαρε πάνω στη διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου

Ο γάρος της ημέρας:  Δεν υπάρχει - Πάρκαρε πάνω στη διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου

Οταν κάποιος βιάζεται και θέλει να βρει επειγόντως πάρκινγκ βρίσκει τις πιο εμφάνταστες ιδέες και τοποθεσίες για το αυτοκίνητο του.

Οπως ο/η πολίτης στην συγκεκριμένη φωτογραφία την οποία ανάρτησε συμπολίτης μας στη σελίδα "Ο γάρος της ημέρας".

Ο/η συγκεκριμένος πολίτης δεν έβρισκε πάρκινγκ και αποφάσισε πως ο κατάλληλος χώρος είναι πάνω στη διαχωριστική λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.