Τροχαία σύγκρουση τριών αυτοκινήτων με νταλίκα - Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Ριζοελιάς - Αεροδρομίου Λάρνακας

Τροχαία σύγκρουση τριών αυτοκινήτων με νταλίκα - Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Ριζοελιάς - Αεροδρομίου Λάρνακας

Κλειστές είναι και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς-Αεροδρομίου Λάρνακας, στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, στην περιοχή Αραδίππου, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που σημειώθηκε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μετά από σύγκρουση μεταξύ νταλίκας και τριών σαλούν αυτοκινήτων, οι δύο λωρίδες πορείας προς το Αεροδρόμιο έχουν κλείσει λόγω ακινητοποίησης των τεσσάρων οχημάτων εντός του δρόμου.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας του δρόμου.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE