Υπουργός Υγείας: Αναχωρεί την Πέμπτη για Αθήνα - Θέματα πανδημίας στο τραπέζι

Υπουργός Υγείας: Αναχωρεί την Πέμπτη για Αθήνα - Θέματα πανδημίας στο τραπέζι

Για την Αθήνα αναχωρεί την Πέμπτη ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ως μέλος της αποστολής που συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, κατά την παραμονή του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο Υπουργός Υγείας θα πραγματοποιήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του Θάνο Πλεύρη.

Στη μεταξύ τους συνάντηση, οι δύο Υπουργοί θα συζητήσουν αναλυτικά τα θέματα της πανδημίας και των εμβολιασμών κατά της COVID-19.

Οι Υπουργοί Υγείας Κύπρου και Ελλάδας θα ανταλλάξουν, επίσης, απόψεις επί άλλων ζητημάτων διμερούς ενδιαφέροντος που εμπίπτουν στον τομέα της αρμοδιότητάς τους, ενώ θα εξετάσουν τρόπους για ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών σε θέματα Υγείας.

Ο κ. Χατζηπαντέλα θα έχει επίσης σειρά επαφών με άλλους φορείς του τομέα της Υγείας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE