Στο Νοσοκομείο δυο νεαροί μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα - Έσπευσε στο σημείο η Πυροσβεστική

Στο Νοσοκομείο δυο νεαροί μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα - Έσπευσε στο σημείο η Πυροσβεστική

Σε συναγερμό τέθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το βράδυ της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου, μετά από δυο πυρκαγιές που ξέσπασαν σε οικίες στην Επαρχία Πάφου.

Οι δυο φωτιές ξέσπασαν στις περιοχές Τάλα και Κισσόνεργα, σε κατοικία και διαμέρισμα αντίστοιχα

Στο διαμέρισμα της Κισσόνεργας, οι δυο νεαροί που διέμεναν υπέστησαν εγκαύματα πρώτου βαθμού καθώς προσπάθησαν να κατασβήσουν την φωτιά. Πρόκειται για Ελλαδίτες φοιτητές.

Μέλη της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο όπου και κατέσβησαν την φωτιά, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές.

Σε ό,τι αφορά τους δυο νεαρούς, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Η φωτιά κατασβέστηκε μετά από παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αφού προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο διαμέρισμα ενώ οι ένοικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πάφου και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Δεύτερη φωτιά ξέσπασα σε οικία Ελληνοκύπριου στη Τάλα, η οποία προκλήθηκε από ξεχασμένη μαγειρική εστία. Από την δεύτερα πυρκαγιά δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 65χρονου που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 65χρονου που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Ο 65χρονος Doru-Gheorghe Spataceanu, από τη Ρουμανία, υπέκυψε χθες το απόγευμα στα τραύματά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE