Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Full in love το ζευγάρι – Νέα κοινή εμφάνιση σε γάμο

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Full in love το ζευγάρι – Νέα κοινή εμφάνιση σε γάμο

Εκτός από επαγγελματική επιτυχία η Ελένη Φουρέιρα βιώνει και την απόλυτη προσωπική ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, Αλμπέρτο Μποτία.

Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και δεν το κρύβει αν και προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Σε μία από αυτές τους εντόπισε και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Οι δυο τους παρευρέθηκαν σε γάμο συνεργάτιδας της τραγουδίστριας και ο φακός απαθανάτισε αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ τους.

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν εκθαμβωτική μέσα στο μίνι λευκό της φόρεμα ενώ εξίσου γοητευτικός στο πλευρό της ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις

Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις

Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE