Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Έπεσαν πυροβολισμοί για να συλληφθεί ο 57χρονος

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Έπεσαν πυροβολισμοί για να συλληφθεί ο 57χρονος

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου σε δρόμους της Λεμεσού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο στον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας για να σταματήσει. Ο οδηγός παρέλειψε το σήμα και ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει μπαίνοντας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν στα ελαστικά του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν.

Ο οδηγός είναι άντρας 57 ετών, ενώ στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων και μεγάλο χρηματικό ποσό περίπου 20 χιλιάδες ευρώ. 

Ο οδηγός συνελήφθη και το αυτοκίνητο βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE