Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ την άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ την άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη

α Ηνωμένα Έθνη επιβεβαίωσαν την άτυπη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στη Νέα Υόρκη.

Στη σημερινή απογευματινή δημοσιογραφική ενημέρωση των ΗΕ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη αναφορικά με την άτυπη τριμερή συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα και τον κ. Τατάρ, σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν τρόποι επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ο εκπρόσωπος Τύπου Στέφαν Ντουτζάρικ ανέφερε πως αυτό που μπορεί να επιβεβαιώσει είναι ότι ο Γενικός Γραμματέας και οι Κύπριοι ηγέτες θα έχουν ένα άτυπο γεύμα αυτόν τον μήνα, με τις λεπτομέρειες τις συνάντησης να ακολουθούν σύντομα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.