Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ την άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ την άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Τα Ηνωμένα Έθνη επιβεβαίωσαν την άτυπη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στη Νέα Υόρκη.

Στη σημερινή απογευματινή δημοσιογραφική ενημέρωση των ΗΕ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη αναφορικά με την άτυπη τριμερή συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα και τον κ. Τατάρ, σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν τρόποι επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ο εκπρόσωπος Τύπου Στέφαν Ντουτζάρικ ανέφερε πως αυτό που μπορεί να επιβεβαιώσει είναι ότι ο Γενικός Γραμματέας και οι Κύπριοι ηγέτες θα έχουν ένα άτυπο γεύμα αυτόν τον μήνα, με τις λεπτομέρειες τις συνάντησης να ακολουθούν σύντομα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE