Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ την άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ την άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Τα Ηνωμένα Έθνη επιβεβαίωσαν την άτυπη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στη Νέα Υόρκη.

Στη σημερινή απογευματινή δημοσιογραφική ενημέρωση των ΗΕ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη αναφορικά με την άτυπη τριμερή συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα και τον κ. Τατάρ, σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν τρόποι επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ο εκπρόσωπος Τύπου Στέφαν Ντουτζάρικ ανέφερε πως αυτό που μπορεί να επιβεβαιώσει είναι ότι ο Γενικός Γραμματέας και οι Κύπριοι ηγέτες θα έχουν ένα άτυπο γεύμα αυτόν τον μήνα, με τις λεπτομέρειες τις συνάντησης να ακολουθούν σύντομα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.