Έγκυος προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο για να γλιτώσει από το τέρας- σύζυγό της

Έγκυος προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο για να γλιτώσει από το τέρας- σύζυγό της

Σοκ, οργή και θλίψη προκαλεί το βίντεο από την Βραζιλία που δείχνει την ωμή πραγματικότητα μίας γυναίκας θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Το παράθυρο ανοίγει και ξαφνικά ο έξω κόσμος βλέπει για μερικά δευτερόλεπτα τον εφιάλτη που ζουν όσες γυναίκες κακοποιούνται από τους συζύγους τους.

Η 35χρονη, που βρίσκεται στην 10η εβδομάδα κύησης, φτάνει στο σημείο να προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο του σπιτιού της που βρίσκεται στον 2ο όροφο.

Η Maria Jose – όπως φαίνεται και στο βίντεο – την πρώτη φορά βγάζει το πόδι της έξω από το παράθυρο, ενώ ο σύζυγός της την τραβάει βίαια μέσα στο διαμέρισμα.

Ωστόσο αυτό είναι μόνο η αρχή του εφιάλτη της.

Μετά από λίγη ώρα, η γυναίκα εμφανίζεται και πάλι στο παράθυρο και φαίνεται να γέρνει προς τα πίσω ενώ ο σύζυγός της είναι από πάνω της και την απειλεί.

Δυστυχώς όπως συμβαίνει και τις περισσότερες φορές, ο άνδρας την τραβάει προς τα πίσω με μανία και κλείνει τα παράθυρα, ώστε κανείς να μην δει ξανά τη στιγμή που μεταμορφώνεται σε… ανθρωπόμορφο τέρας.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE