Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος νοίκιασε το σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος νοίκιασε το σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν

Νέες εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αφού η οικογένεια του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου μάζεψε όλα τα πράγματά της και το σπίτι της άτυχης 20χρονης έχει πλέον άλλον ένοικο.

Δύσκολα μια ελληνική οικογένεια θα πήγαινε να νοικιάσει αυτό το σπίτι. Ωστόσο, ο συζυγοκτόνος πριν από ένα μήνα έδωσε την εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα.

Ποιος νοίκιασε το σπίτι στα Γλυκά Νερά
Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και άνδρας αραβικής καταγωγής νεαρής ηλικίας νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για το φονικό της Καρολάιν αλλά και το κρέμασμα του σκύλου στο ισόγειο του σπιτιού.

 

Δείτε το βιντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συνδυασμών κατατέθηκαν την Τετάρτη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ελίκκο Ηλία. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί.

BEST OF TOTHEMAONLINE