Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ο 30χρονος Παναγιώτης από τροχαίο στο Φρέναρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ο 30χρονος Παναγιώτης από τροχαίο στο Φρέναρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θανατηφόρο το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου στον δρόμο Φρέναρος - Αυγόρου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, ηλικιας 30 ετών από το Αύγορου.

Τα υπό διερεύνηση στοιχεία έχουν καταδείξει ότι το αυτοκίνητο του 30χρονου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του εισηλθε σε περιφραγμενο περιβόλι και ακολούθως προσέκρουσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιηθηκε.

Ο 30χρονος απεγκλωβιστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αμμοχωστου, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE