Πήγε στο σπίτι του να τον μαχαιρώσει για οικονομικές διαφορές - Στο νοσοκομείο με κάκωση κεφαλής και άλλα τραύματα

Πήγε στο σπίτι του να τον μαχαιρώσει για οικονομικές διαφορές - Στο νοσοκομείο με κάκωση κεφαλής και άλλα τραύματα

Στο ΓΝ Πάφου μεταφέρθηκε ένα πρόσωπο μετά από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομη είσοδο, απειλή, μαχαιροφορία και τραυματισμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες από δύο πρόσωπα ότι 31χρονος εισήλθε στην κατοικία που διαμένουν, τους απείλησε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον έναν εξ αυτών για οικονομικές διαφορές που έχουν μεταξύ τους.

Εναντίον του 31χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Ο παραπονούμενος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και διαπιστώθηκε ότι φέρει κάκωση κεφαλής, τραύμα στην βάση ρινός και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE