ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόσυρση καλλυντικού προϊόντος από την Ευρωπαϊκή αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόσυρση καλλυντικού προϊόντος από την Ευρωπαϊκή αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), στην τελευταία γνωστοποίησή του, ενημερώνει τα Κράτη Μέλη, ότι στην Ευρώπη έχει εντοπισθεί και αποσυρθεί το πιο κάτω καλλυντικό προϊόν.

Για το πιο πάνω προϊόν δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής του. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του πιο πάνω προϊόντος στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν έχει στην κατοχή του το εν λόγω προϊόν να διακόψει τη χρήση του ή σε περίπτωση που εντοπίσει το προϊόν αυτό, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, στα τηλέφωνα 22-608606 και 22-608663.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: Είδε Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν - Προετοιμάζονται για μία συνάντηση 5 + 1- Πότε επιστρέφει στην Κύπρο

Ολγκίν: Είδε Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν - Προετοιμάζονται για μία συνάντηση 5 + 1- Πότε επιστρέφει στην Κύπρο

Θα επιστρέψει στην Κύπρο σε δύο εβδομάδες μετά από επαφές σε Αθήνα, Άγκυρα και Βρυξέλλες, δήλωσε την Παρασκευή η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν μετά από συνάντηση, που είχε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE