ΔΙΕΘΝΗ

Ταλιμπάν με όπλα διασκεδάζουν σε λίμνη με βαρκούλες σε σχήμα κύκνου - Απίστευτες εικόνες

Ταλιμπάν με όπλα διασκεδάζουν σε λίμνη με βαρκούλες σε σχήμα κύκνου - Απίστευτες εικόνες

Λίγες ώρες μετά την επάνοδο των Ταλιμπάν στην εξουσία στο Αφγανιστάν μαχητές του ισλαμιστικού κινήματος είχαν φωτογραφηθεί να διασκεδάζουν σε λούνα πάρκ. Τώρα, άλλοι μαχητές φωτογραφήθηκαν στην επαρχία Μπαμιγιάν να βρίσκονται, κρατώντας πάντα τα όπλα τους, μέσα σε βαρκούλες. Κάποιες, μάλιστα, έχουν το σχήμα φλαμίνγκο, κάνοντας το θέαμα τελείως παράδοξο.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στο Twitter o Αμερικανός δημοσιογράφος, Τζέικ Χάνραχαν, με τους μαχητές των Ταλιμπάν να κάνουν ποδήλατο θαλάσσης. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Post, τα πολύχρωμα ποδήλατα θαλάσσης ήταν σε σχήμα κύκνου και, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, οι Ταλιμπάν το χάρηκαν με την καρδιά τους κατά την επίσκεψή τους στο εθνικό πάρκο Μπαντ-ε-Αμίρ, στην ανατολική επαρχία Μπαμιγιάν του Αφγανιστάν.

Το πάρκο είναι γνωστό για την ομορφιά του

«Αυτό το πάρκο χρησιμεύει ως μία εικόνα για την ταυτότητα του αφγανικού λαού ως φάρου σταθερότητας επί τρεις δεκαετίες χάους», είχε δηλώσει το 2019 στο CNN ο Άλεξ Ντέγκαν, πρώην μέλος της οργάνωσης για την Προστασία της Άγριας Ζωής.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γουίλκοξ, ιδρυτής του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Untamed Borders», με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, είχε δηλώσει ότι το συγκεκριμένο πάρκο είναι αρκετά ασφαλές για ομαδικές επισκέψεις.

«Κάθε φορά που στέλνουμε τουρίστες στο εθνικό πάρκο στο Μπαντ-ε-Αμίρ, περνούν υπέροχα», είχε δήλωσε ο Γουίλκοξ μιλώντας στο CNN. «Η εντύπωση των περισσότερων ανθρώπων για το Αφγανιστάν είναι ότι είναι μια έρημος, όπου κυριαρχεί ο πόλεμος κι ο τρόμος, η δυστυχία και ο φονταμενταλισμός. Όλα αυτά τα πράγματα υπάρχουν, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά… », προσθέτει.

Πηγή: in.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top