Μειώνονται τα παραπεμπτικά για επισκέψεις σε Ειδικούς γιατρούς – Τι ισχύει για τους χρόνιους ασθενείς

Μειώνονται τα παραπεμπτικά για επισκέψεις σε Ειδικούς γιατρούς – Τι ισχύει για τους χρόνιους ασθενείς

Η Διευθύντρια του ΟΑΥ, Έφη Καμίτση, μίλησε στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» αναφέροντας πως οι επισκέψεις για κάθε παραπεμπτικό θα μειωθούν από τρεις σε δύο και αυτό τίθεται σε ισχύ από τις 6 Οκτωβρίου.

«Προσέξαμε ότι η τρίτη επίσκεψη δεν χρησιμοποιούταν  πό τους πλείστους των δικαιούχων. Θα είναι πιο αποτελεσματικό το σύστημα με το να αφήσουμε τις 2 επισκέψεις που είναι αυτές που χρησιμοποιεί ο κόσμος», είπε συγκεκριμένα.

«Στις 2 επισκέψεις συμπληρώνεται η θεραπεία στον ειδικό γιατρό. Αν χρειάζεται να πάει και 3η και 4η φορά θα του εκδίδεται νέο παραπεμπτικό από τον προσωπικό του γιατρό», συμπλήρωσε.

Όσο αφορά τους χρόνιους ασθενείς υπάρχει άλλο καθεστώς. Δεν επηρεάζονται αφού έχουν το χρόνιο παραπεμπτικό που ισχύει για 12 επισκέψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE