ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Γίνεται... Σαχάρα η Κύπρος και πνίγεται από τη σκόνη - Οι συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Γίνεται... Σαχάρα η Κύπρος και πνίγεται από τη σκόνη - Οι συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας

Η Πολιτική Άμυνα συστήνει στους πολίτες και ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, που βρίσκονται σε περιοχές όπου παρατηρείται υψηλή συγκέντρωση σκόνης στην ατμόσφαιρα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, τη σωματική άσκηση σε εξωτερικούς χώρους και να περιορίζουν τον χρόνο παραμονής τους σε εξωτερικούς χώρους. 

Συστήνει επίσης να χρησιμοποιούν τα ενδεδειγμένα μέσα ατομικής προστασίας, αν εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους, να χρησιμοποιούν ειδική προστατευτική μάσκα, σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, να απευθύνονται στον θεράποντα ιατρό τους, σε περίπτωση συμπτωμάτων δύσπνοιας και να παρακολουθούν συστηματικά τις δημόσιες ενημερώσεις για την ποιότητα του αέρα.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE