Πάφος: Δεν βρήκαν λεφτά οι διαρρήκτες και άρπαξαν τηλεοράσεις και άλλα ηλεκτρικά είδη

Πάφος: Δεν βρήκαν λεφτά οι διαρρήκτες και άρπαξαν τηλεοράσεις και άλλα ηλεκτρικά είδη

Ηλεκτρονικά είδη και ένα δοκό απέσπασαν άγνωστοι από εξοχική κατοικία στην Περιστερώνα της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έγινε από τον Κύπριο  ιδιοκτήτη της κατοικίας ότι μεταξύ των ημερομηνιών 20 με 28 Μαΐου και ενώ απουσίαζε απ’ αυτή άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτήν με αποτέλεσμα να αποσπάσουν δύο τηλεοράσεις, ένα κομπιούτερ, ένα δράπανο και ένα δοκό.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από παράθυρο αφού πρώτα το παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE