Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά, τα 61 στην κοινότητα, καταγράφηκαν τη Τρίτη στα κατεχόμενα από 20.563 διαγνωστικά τεστ.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, τέσσερα άτομα από το εξωτερικό εντοπίστηκαν θετικά, ενώ 24 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών.

Από τα νέα κρούσματα στην κοινότητα, τα 25 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 10 στην Κερύνεια, 22 στην Αμμόχωστο, 1 στην Μόρφου, 1 από την Λεύκα και 2 στην περιοχή Τρικώμου.

Μέχρι σήμερα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18.887 και 76 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE