Πήγαν να εξαπατήσουν επιχειρηματία στην Λεμεσό και τους κατάλαβε - Δεν κατάφεραν να του αποσπάσουν τις χιλιάδες που ήθελαν

Πήγαν να εξαπατήσουν επιχειρηματία στην Λεμεσό και τους κατάλαβε - Δεν κατάφεραν να του αποσπάσουν τις χιλιάδες που ήθελαν

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά επιχειρηματία στην Λεμεσό, ωστόσο αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν. 

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 41χρονο κάτοικο Λεμεσού, ιδιοκτήτη εταιρείας που ασχολείται με το Γενικό Εμπόριο ότι, στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 είχε λάβει μήνυμα στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή από ηλεκτρονική διεύθυνση συγκεκριμένης εταιρείας προμηθευτών καπνικών προϊόντων με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, όπου είχε επισυναφθεί τιμολόγιο που αφορούσε παραγγελία καπνικών προϊόντων συνολικού ποσού $44,900 δολαρίων Αμερικής.

Στις 20/9/2021 ο παραπονούμενος είχε λάβει μήνυμα μέσω της μεσάζοντος τράπεζας όπου ζητούσαν επαλήθευση περαιτέρω στοιχείων στο υπό αναφορά έμβασμα του πιο πάνω χρηματικού ποσού.

Ο παραπονούμενος κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτη και προέβη στην καταγγελία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE