Big Brother: Μέσα στο καμάρι ο πατέρας του Πέτσα – «Η Ανχελίτα είναι η καινούργια νύφη μας»

Big Brother: Μέσα στο καμάρι ο πατέρας του Πέτσα – «Η Ανχελίτα είναι η καινούργια νύφη μας»

Μέσα στο καμάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον γιο του ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα.

Ως γνωστόν, ο πρώην παίκτης του GNTM και νυν παίκτης του Big Brother 2 έχει συνάψει σχέση με τη συμπαίκτριά του, Ανχελίτα. Και η σχέση αυτή έφερε… καυτά πλάνα.

Τι δήλωσε ο πατέρας του

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια νύφη μας. Από ότι καταλαβαίνω είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει, να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε κατάλαβα ότι εκεί έχει στοχεύσει και εννοείται ότι εγκρίνω».

Όσον αφορά την ακατάλληλη σκηνή στο ντους, είπε:

«Καμάρωνα τον γιο μου. Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Μόνος του μπήκε στο παιχνίδι και ήξερε τι έκανε».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE