Ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και ανατράπηκε - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και ανατράπηκε - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκε 81χρονος Ελληνοκύπριος μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο.


Σύμφωνα με μήνυμα της  Αστυνομίας, χθες, άντρας ηλικίας 81 ετών από τη Λεμεσό, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Ανεξαρτησίας στην Πάφο, με δυτική κατεύθυνση, σύμφωνα με την πορεία του, σε ένα σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που η Τροχαία Πάφου διερευνά, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο. 

Από το τροχαίο ο 81χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και ακολούθως στο χειρουργικό θάλαμο όπου κρατείται για περαιτέρω νοσηλεία. 

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.