Ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και ανατράπηκε - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και ανατράπηκε - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκε 81χρονος Ελληνοκύπριος μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο.


Σύμφωνα με μήνυμα της  Αστυνομίας, χθες, άντρας ηλικίας 81 ετών από τη Λεμεσό, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Ανεξαρτησίας στην Πάφο, με δυτική κατεύθυνση, σύμφωνα με την πορεία του, σε ένα σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που η Τροχαία Πάφου διερευνά, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο. 

Από το τροχαίο ο 81χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και ακολούθως στο χειρουργικό θάλαμο όπου κρατείται για περαιτέρω νοσηλεία. 

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE