Ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και ανατράπηκε - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και ανατράπηκε - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκε 81χρονος Ελληνοκύπριος μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο.


Σύμφωνα με μήνυμα της  Αστυνομίας, χθες, άντρας ηλικίας 81 ετών από τη Λεμεσό, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Ανεξαρτησίας στην Πάφο, με δυτική κατεύθυνση, σύμφωνα με την πορεία του, σε ένα σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που η Τροχαία Πάφου διερευνά, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο. 

Από το τροχαίο ο 81χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και ακολούθως στο χειρουργικό θάλαμο όπου κρατείται για περαιτέρω νοσηλεία. 

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE