Ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και ανατράπηκε - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και ανατράπηκε - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκε 81χρονος Ελληνοκύπριος μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο.


Σύμφωνα με μήνυμα της  Αστυνομίας, χθες, άντρας ηλικίας 81 ετών από τη Λεμεσό, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Ανεξαρτησίας στην Πάφο, με δυτική κατεύθυνση, σύμφωνα με την πορεία του, σε ένα σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που η Τροχαία Πάφου διερευνά, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο. 

Από το τροχαίο ο 81χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και ακολούθως στο χειρουργικό θάλαμο όπου κρατείται για περαιτέρω νοσηλεία. 

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE