Ρωσία: Αεροσκάφος με 6 επιβάτες εξαφανίστηκε από τα ραντάρ

Ρωσία: Αεροσκάφος με 6 επιβάτες εξαφανίστηκε από τα ραντάρ

Ενα αεροπλάνο Antonov-26 με έξι επιβάτες «εξαφανίστηκε» από τα ραντάρ στη περιοχή Khabarovsk της Ρωσίας, σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της χώρας.

«Το αεροσκάφος An-26 με εξαμελές πλήρωμα χάθηκε από τα ραντάρ, 38 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Khabarovsk», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου, σύμφωνα με το Sputnik.

Ρωσία: Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το αεροπλάνο πραγματοποιούσε την πτήση προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να δοκιμάσει τον εξοπλισμό επικοινωνίας του.

Στην περιοχή έσπευσε ελικόπτερο Mi-8 για να πραγματοποιήσει έρευνες για τον εντοπισμό του Antonov, ωστόσο το έργο του δυσκολεύουν οι άσχημες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κακές καιρικές συνθήκες ίσως ευθύνονται για το ατύχημα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.